Preference tar fram ljussättningar för attraktiva fastigheter/ gallerier och köpcentra. Detta gör vi genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom ljussättning med inriktning på förädling och förvaltning av fastighets-tillgångar.

Våra uppdrag handlar om att skapa nya tilltalande detaljhandelsmiljöer som kombinerar attraktiv design och arkitektur med funktionalitet och lönsamhet. Att skapa bra adresseringar för yttre fasad och eventuella garagedelar. Att skapa bra ekonomiska ramar för fastighetsdriften, som är en betydande del för lönsamheten.

Vi utför allt från utredning (studie), idé, koncept, situationsplan samt färdiga handlingar för upphandling. Därtill ska vi alltid kunna leverera ljusförslag till en spännande arkitektur/utformning. Här ligger också företagets stora utmaning med kundens mål.

 

Gå tillbaka