Preference skapar hotellbelysning med ett ett välkomnade uttryck med ljus, där fasad, entré, och reception som är hotellets ansikte utåt. Restaurangdel där hotellet annonserar sig mot att erbjuda kunderna att äta i en vacker miljö.

Vi skapar spännande och ljusa hotellrum finns plats för både arbete och vila. För hotellets karaktär och inredningen, skapas en ljusdesign som ett upplevelserikt och funktionellt ljus med inspiration. Resultatet blir ett ljus i färg och form i förändring, till dimbara lösningar.

Vi skapar fokus med hotellägare för ge trivsel för gästernas alla sinnen, där ljuset skapar upplevelser, välbefinnande med förväntan från hotellets marknadsföring.

Hållbara lösningar ger hotellrörelsen, ökade intäkter, och inga störmoment för verksamheten.

Ljus

  1. Välkomnade
  2. Vackert mot inredning och arkitektur
  3. Hållbart
  4. Föränderligt
  5. Stämningsskapande
  6. Minnesvärt till nästa besök

Med ljussättning skapas förstärkta fashionabla loungedelar, restaurang och utomhusbar med sittmiljöer på kvällarna.

Kundlösningar för upplevelser av lyxigt boende i eleganta rum, med ett spa- och hälsocenter, förenas med vacker ljussättning, i olika delar

Ljus för hotellets restaurangen, med frukost,lunch och middag, där ljuset förändras med anpassning till dagsljus, design och flöde. Och ett avslappnat och stämningsfullt ljus för baren, för hotellets attraktion och anslutande gäster.

En upplevelserik spaavdelning med inomhuspool, bastu och gym. Där trenden går mot, att öppna upp dessa avdelningar, för sena kväller, för ökade kunderbjudande.

 

Våra åtagande för hotellprojekt;

  • Lyxhotell
  • Hotell
  • Lägenhetshotell
  • Pensionat
Gå tillbaka