Vikten av planering av ljus är betydande för ett väl fungerade hem, för ett ökat värde och upplevelse. Vi skapar ett unikt ljus, med en funktionell helhet där varje detalj behandlas med professionell omsorg. Behovsanpassat ljus i valda delar som skapar mervärde och ett förstärkt intryck. Detta ska väl harmonisera med arkitekturen och inredning och med en trädgård med ljuspunkter som ger huset en optimal och vacker dimension.

En av husets hjärta är badrummen, där känslan är viktig.  I ett mindre badrum och gästtoaletter där du fixar till dig vill man ofta ha en snygg belysning, som också ger ett bra ljus vid spegeln. För det lite större badrummet har ökat krav på ljus vid spegel, men också krav på mer stämningsfull belysning. Här vill man ju kunna slappna av, och kunna ändra ljuset efter olika önskemål.

Köket behöver ett ljus som ansluter med riktbart ljus för arbetsbänkar och arbetsö, som samtidigt ger köket ett ny dimension. Detta ljus reglars med dimring för att kunna ändra känsla.

 

 

Gå tillbaka